Kuka ja miksi?

Vai onko? Olen 25-vuotias nainen, ravintola-alan ammattilanen, musiikki ja media-alan aloitteleva moniosaaja ja milloin mitäkin. Tässä blogissa kuitenkin ihan vain minä, sellaisena kuin olen juuri nyt, omassa elämässäni. Kirjoitan siitä miten aloin hakea muutosta elämääni, hiipivän uupumuksen, ylisuorittamisen, ja herkkyyden keskiössä. Muutama laini sinkkuna olemisestakin saattaa eksyä mukaan. Tervetuloa syvimpiin ajatuksiin ja niihin pinnallisiinkin. Tästä se alkaa.

tiistai 3. marraskuuta 2015

Hieno uusi alku takana.

Mikä viikko, huh! Takana hyviä hetkiä ystävien kanssa, sopivan pitkiä yöunia, sunnuntaina surutta sohvalla löhöilyä ja nyt aivan rättipoikki uusien duunien aloittamisesta. Parissa päivässä saatu aikaan niin jäätävä informaatioähky ettei mitään rajaa!

Mutta plussaa tässä kaikessa on se, että musta tuntuu että tuun Niiin haldaamaan tän uuden homman! Eilinen oli täyttä hakemista, mutta jo tänään tokana päivänä tuntu että alkaa olla sopivasti kärryillä. Tottakai vielä paljon asioita joita en osaa mutta alku aivan mahtava! 

Eilisen päivän jälkeen mietin edelleen että miten mä saavutan sen auktoriteetin jota tähän hommaan tarvitsee jotta ihmiset kuuntelee, mutta tänään kun seisoin sanojeni takana ja osasin jo ohjeistaa että mitä tapahtuu ja milloin, kenen homma on mikäkin.  

Saavutuksia viimeisen viikon aikana, olen tehnyt oikeaa ruokaa lähes joka päivä  ja nukkunut hyviä yöunia. Tehnyt töiden ulkopuolella asioita joita oikeasti haluan tehdä, nähnyt kavereita ja kirjoittanut, soittanut pianoa hyvällä ajalla ja häirinnyt naapureita. Sen sijaan että olisin vain jäänyt kotiin nököttämään, ja tuijottamaan telkkaria 😄 vaikka kuulostaa pieneltä niin tämmöset jutut oikeesti parantaa arkea niin miljoonasti! 

Tämä tässä tältä erää. Ihanaa viikkoa joka ikiselle! 😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti